+36 (70) 675 0833

Törökszentmiklós - Eladó Ház

Alapterület
40 m2
Irányár
8.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
308373

Surjányban 1,5 szobás lakóház keresi új tulajdonosát!

Leírás

Eladó Törökszentmiklóshoz tartozó Surjány településen egy másfél szobás 40 m2-es kis lakóingatlan. Szépen karbantartott, jó állapotú. Építési éve nagyjából az 1980-as évekre tehető. Vegyes falazattal építették még az előző tulajdonosok. Folyamatos felújításokat folytattak az épületben. Újak a villanyvezetékek és a vízvezeték is ki lett cserélve. A kéményt a jelenlegi tulajdonosok húzták. Az ingatlan jó elosztású, rendkívül gazdaságos lakóépület.
A kis családi ház belső terei szépen felújítottak. A fűtésről egy vízforgatós kandalló és elektromos fűtőpanelek gondoskodnak. A fürdőszobát is felújították a lakók. Újak a nyílászárók és a helyiségek burkolatai is.
Az ingatlan telekmérete 1626 m2. Gáz nincs a faluban, de a csatorna be van vezetve. A ház kívülről Nikecell szigetelést kapott! Az udvarban 40 gyümölcsfa is található fúrt kúttal, és állattartásra is kifejezetten alkalmas területtel! Az egész telek körbekerített, mely védi az egyébként is békés területen elhelyezkedő házat, de kamera rendszer is van. A tágas fixre épített kerti kiülőke ideális kisebb rendezvények helyszínéül is!
Az ingatlant az F And Fer Ingatlan és Hitelközvetítő iroda kínálja eladásra. Időpontot a megtekintésre velünk tudnak egyeztetni az érdeklődők.
Hitelügyintézésben szintén tudunk irányt mutatni, számos bank ajánlatai közül a legjobb megoldással. Energetikai Minősítést és ügyvédi támogatást is szívesen ajánlunk, amennyiben igénye merül fel erre.
Részletekért keresse fel irodánkat, vagy a jól megszokott telefonszámokon is szívesen fogadjuk a megkereséseket!

Kapcsolati adatok

F And Fer Ingatlan és Hitelközvetítés

F And Fer Ingatlan és Hitelközvetítés

+36-70-6 750 833

fodorandyyy@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok