+36 (70) 675 0833

Törökszentmiklós - Eladó Ház

Alapterület
50 m2
Irányár
17.600.000 Ft
Hirdetés azonosító
311924

Eladó Törökszentmiklós Alvégen: Egy 50 + 10 m2-es, jelenleg iroda és telephelyként szolgáló, de lakóingatlanná is átalakítható családi ház!

Leírás

Kiváló elhelyezkedés: Ebben a csendes, zöld környezetben megbújó ingatlan a város "alvégén" található - ahol a nyugalom és a zöld oázis találkozik.
Kényelmes elrendezés: 50 +10m2, két szoba, fürdőszoba, konyha, és közlekedő. Modern tusolós fürdő, és praktikus beépített konyha teszi otthonossá!
Felújított és gondozott: Az 1960-as években épült, de teljes körű felújításon esett át 2019-ben, beleértve a víz-villany, szennyvízhálózatot és a tetőt is.
Fűtési kényelem: Kellemes hőmérsékletet biztosítanak a gázkonvektorok, hűvösebb napokon is.
Tágas udvar: Az 1049 nm-es udvar telephelyként szolgál, fedett gépkocsibeállóval, akár három autónak is helyet biztosítva.
Üzleti lehetőség: Ideális választás mind otthonnak, mind üzletnek, az elhelyezkedés és a környezet miatt.
Gyorsan költözhetsz, Ne hagyd ki ezt a ritka lehetőséget!
Rugalmas lehetőségek: Lakóházként vagy üzletként - döntsd el, hogyan szeretnéd használni ezt a multifunkcionális ingatlant!
Miért érdemes megvenni? Tökéletes kombinációja a kényelemnek és üzleti lehetőségnek egy csendes, zöld környezetben, mindössze pár percre a város központjától. Iskola, Óvoda, Boltok a közelben! Az ingatlantól pár méterre egy korszerű, minden igényt kielégítő játszótér is található!

Kapcsolati adatok

F And Fer Ingatlan és Hitelközvetítés

F And Fer Ingatlan és Hitelközvetítés

+36-70-6 750 833

fodorandyyy@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok