+36 (70) 675 0833

Törökszentmiklós - Eladó Ház

Alapterület
130 m2
Irányár
29.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
315414

Családias kényelem a városi színek ölelésében!

Leírás

Egy kiváló paraméterekkel rendelkező családi ház keresi új tulajdonosát! Ez a két szintes, 130 nm2-es, tégla építésű családi ház a város szívében, főúton várja új lakóit.
Az alsó szinten nappali, konyha-étkező, két szoba, fürdőszoba és külön WC biztosítja a kényelmes életvitelt. A felső szinten további két szoba- egy kisebb alapterületű és egy nagyobb, ezen kívül egy zuhanyzó található, így kiválóan alkalmas a gyerekeknek vagy akár dolgozószobának is. A nagyobb szobából erkély is nyílik.
A ház jól karbantartott, és bár régebben volt felújítva, egy tisztasági festés után akár azonnal költözhető. A fűtési lehetőségek között központi fűtés, gázkazán, vegyes tüzelésű kazán és kandalló is szerepel, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást. A hőleadók radiátorok.
Az udvarban két garázs és egy különálló kazánház is található, így autóparkolás és tárolás szempontjából sem lesz hiány.
Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Válaszd az otthont, ahol a város pezsgése és a családi nyugalom tökéletes harmóniát alkot!
Miért várnál tovább? Hívj még ma, mielőtt másé lesz ez az álomház! Ne feledd ami neked tetszik az másnak is!
F And Fer Ingatlan!
A többi információt személyesen!

Kapcsolati adatok

F And Fer Ingatlan és Hitelközvetítés

F And Fer Ingatlan és Hitelközvetítés

+36-70-6 750 833

fodorandyyy@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok